Steun Ons!

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken

Wij willen jonge moeders graag onderdak en begeleiding bieden. Dit kan niet zonder uw hulp. Draagt u deze jonge moeders en hun kind ook een warm hart toe? Wij kunnen uw donatie goed gebruiken. Alvast hartelijk bedankt!

Wordt u ook donateur?

Wij zijn een nonprofit-organisatie en komen niet rond zonder donaties. Wilt u ook dat wij jonge moeders kunnen blijven helpen? Word dan donateur!
Direct geld overmaken? Dat kan!
Wij zijn een ANBI instelling, uw gift is onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Klik op het ANBI logo voor meer informatie over onze stichting.
De uitbreiding van twee naar vier opvangplekken is voltooid. Een deel hiervan is gefinancierd. Helpt u ons met aflossen?
Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€200.000Raised €187.513 towards the €200.000 target.€187.513Raised €187.513 towards the €200.000 target.94%

Bedrijven en fondsen

Uw steun aan Stichting Timohuis is de beste investering die u kunt doen! Deze rendeert namelijk een leven lang voor moeder en kind. Uw steun laat ook zien waar u als bedrijf voor staat en inspireert medewerkers en klanten. Speciale wensen en doelstellingen? Wij denken graag mee.

Deze bedrijven gingen u voor: