Loslaten

  • door

Daar gaan ze, moeder en dochter, klaar om uit te vliegen en zelfstandig te gaan wonen. We hebben er alle vertrouwen in en zijn trots op haar! We laten ze met een gerust hart los om binnenkort weer een nieuwe (aanstaande) moeder te omarmen.

Jaarverslag 2021

Het jaarverslag van het jaar 2021 staat op de website. In dit jaarverslag vindt u zowel een terugblik op het jaar 2021 met de financiële verantwoording, alsook een plan voor het jaar 2022 met daarin de uitbreiding. Klik hier voor het jaarverslag.

Woonruimte gezocht!

Eén van onze moeders, die wie we met vertrouwen gaan loslaten, zoekt woonruimte. Liefst een woonruimte in Sliedrecht (of omgeving) waar deze moeder samen met haar kindje kan wonen vanaf augustus 2022. Tips zijn altijd welkom! Dit kan via info@timohuis.nl. Alvast bedankt!

HKZ keurmerk ontvangen

  • door

Na anderhalf jaar van voorbereiding en werken aan kwaliteit in samenwerking met Siriz hebben we het HKZ keurmerk ontvangen! Dit keurmerk staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. De zorg voor onze jonge moeders en hun kinderen in een kleinschalige setting staat bij ons voorop. Dit keurmerk maakt ons trots en dankbaar dat we dit onze moeders kunnen bieden.

Onmisbare vrijwilligers

  • door

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar! Of het nu gaat om het aanwezig zijn tijdens het avondeten, het bieden van een luisterend oor, het rijden naar een afspraak in het ziekenhuis, het klussen in en om het huis of het wekelijks verzorgen van de tuin: onze vrijwilligers zijn onmisbaar, zonder hen zou het Timohuis nooit kunnen bestaan.

It’s a boy!

  • door

Hoera, feest in het Timohuis want er is een gezonde jongen geboren! Huis en tuin veranderen in blauw, we eten drie keer per dag beschuit met muisjes en er breekt een nieuw tijdperk aan. Een tijd van genieten en hard werken.

Jaarverslag 2020

Het jaarverslag van het jaar 2020 staat op onze website. In dit verslag vindt u een overzicht van de activiteiten en een financiële verantwoording. Klik hier voor het jaarverslag.

Bezet

We verwelkomen onze tweede moeder en daarmee zijn de twee plaatsen in het Timohuis voor opvang en begeleiding voor het komende jaar gevuld. We krijgen nog steeds aanvragen binnen, maar op dit moment kunnen we maar twee jonge moeders begeleiden. In deze startfase van het Timohuis hebben we bewust gekozen voor een pilotfase waarin we graag willen ontdekken wat er allemaal nodig is om zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.… Lees verder »Bezet

Het Timohuis is geopend!

  • door

Vandaag 15 januari 2021 is het Timohuis officieel geopend door de Sliedrechtse wethouder Piet Vat. Na een speech werd in aanwezigheid van de lokale pers het lint doorgeknipt en de deur geopend. Helaas was het vanwege de corona maatregelen niet mogelijk om iedereen die ons gesteund heeft uit te nodigen. Om jullie toch mee te laten genieten, hebben we een film gemaakt van het Timohuis. Zo kunnen jullie toch het… Lees verder »Het Timohuis is geopend!

We gaan 15 januari open!

Helaas kunnen we u en jullie i.v.m. de Coronamaatregelen niet uitnodigen voor onze opening. Daar hebben we iets voor bedacht. Houd de website in de gaten op vrijdag 15 januari…