Opening uitbreiding!

Op 25 maart werd het nieuwe gedeelte van het Timohuis officieel geopend door wethouder Cees Paas. Een mooi moment samen met onze moeders, de donateurs, vrijwilligers en ons bestuur. Wij hebben plaats om 4 jonge moeders met hun kinderen te omarmen, te begeleiden en in vertrouwen weer los te laten.

Update verbouwing

  • door

De verbouwing gaat zeer voorspoedig! Alles is geverfd en we zijn al volop bezig met de inrichting. Mede dankzij alle giften en hulp wordt het weer een prachtige plek waar we heel blij mee zijn! Volg ons ook op Facebook of Instagram voor nog meer verbouwingsupdates.

Verbouwing

  • door

De verbouwing gaat enorm hard! Met man en macht wordt er gewerkt om er iets heel moois van te maken. Van de oude schuur is al niets meer terug te zien. Alle wandjes staan en de eerste ruimtes zijn gestuct. We zijn heel blij met deze snelle voortgang en hebben er nu al zin in om het totaalplaatje straks te zien.

Uitbreiding!

  • door

De verbouwing voor de uitbreiding van het Timohuis is gestart! Er is een tijdelijke keuken geplaatst in een portacabin in de tuin en de sloopfase direct achter de muur van de woonkamer is in volle gang. Nu nog een oude schuur, straks een prachtige woonkeuken, een kantoor, een wasruimte, bergruimte en natuurlijk twee extra appartementen om nog eens twee jonge moeders met hun kinderen op te kunnen vangen in het… Lees verder »Uitbreiding!

Loslaten

  • door

Daar gaan ze, moeder en dochter, klaar om uit te vliegen en zelfstandig te gaan wonen. We hebben er alle vertrouwen in en zijn trots op haar! We laten ze met een gerust hart los om binnenkort weer een nieuwe (aanstaande) moeder te omarmen.

Jaarverslag 2021

Het jaarverslag van het jaar 2021 staat op de website. In dit jaarverslag vindt u zowel een terugblik op het jaar 2021 met de financiële verantwoording, alsook een plan voor het jaar 2022 met daarin de uitbreiding. Klik hier voor het jaarverslag.

Woonruimte gezocht!

Eén van onze moeders, die wie we met vertrouwen gaan loslaten, zoekt woonruimte. Liefst een woonruimte in Sliedrecht (of omgeving) waar deze moeder samen met haar kindje kan wonen vanaf augustus 2022. Tips zijn altijd welkom! Dit kan via info@timohuis.nl. Alvast bedankt!

HKZ keurmerk ontvangen

  • door

Na anderhalf jaar van voorbereiding en werken aan kwaliteit in samenwerking met Siriz hebben we het HKZ keurmerk ontvangen! Dit keurmerk staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. De zorg voor onze jonge moeders en hun kinderen in een kleinschalige setting staat bij ons voorop. Dit keurmerk maakt ons trots en dankbaar dat we dit onze moeders kunnen bieden.

Onmisbare vrijwilligers

  • door

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar! Of het nu gaat om het aanwezig zijn tijdens het avondeten, het bieden van een luisterend oor, het rijden naar een afspraak in het ziekenhuis, het klussen in en om het huis of het wekelijks verzorgen van de tuin: onze vrijwilligers zijn onmisbaar, zonder hen zou het Timohuis nooit kunnen bestaan.

It’s a boy!

  • door

Hoera, feest in het Timohuis want er is een gezonde jongen geboren! Huis en tuin veranderen in blauw, we eten drie keer per dag beschuit met muisjes en er breekt een nieuw tijdperk aan. Een tijd van genieten en hard werken.