Timohuistour

Wil je een indruk krijgen van de sfeer in het Timohuis? Benieuwd hoe de gezamenlijke ruimtes er beneden uit zien en wil je weten hoe een appartement voor moeder en kind er boven uit ziet? Deze filmbeelden geven een goed beeld van het Timohuis. Je krijgt een tour door alle ruimtes van het Timohuis.

It’s a boy!

  • door

De laatste maanden was het een ware babyboom in het Timohuis. We hebben nu full house met alle moeders en baby’s. Deze jonge moeders wonen voor een periode van ongeveer een jaar in het Timohuis waar zij werken aan hun eigen doelen. Met als doel om na de periode in het Timohuis zelfstandig te gaan wonen samen met hun kindje. Heel mooi om deze ontwikkeling te zien en zowel de… Lees verder »It’s a boy!

SKJ registratie

  • door

Onze SKJ registraties zijn binnen! Dat betekent dat alle medewerkers nu een eigen SKJ registratie hebben. SKJ staat voor Stichting Kwaliteitsregister Jeugd en is een bewijs van bekwaamheid voor het werken in de jeugdhulp.

Parkeerplaats

  • door

We hebben in het Timohuis een heuse kinderwagenparkeerplaats. Een hele fijne, ruime hal om alle kinderwagens te kunnen stallen en zelfs nog eentje extra als dat nodig is. We merken dat onze moeders een mooie kinderwagen heel belangrijk vinden en dan is het natuurlijk extra mooi als ze op een rij staan te pronken!

Opening uitbreiding!

Op 25 maart werd het nieuwe gedeelte van het Timohuis officieel geopend door wethouder Cees Paas. Een mooi moment samen met onze moeders, de donateurs, vrijwilligers en ons bestuur. Wij hebben plaats om 4 jonge moeders met hun kinderen te omarmen, te begeleiden en in vertrouwen weer los te laten.

Update verbouwing

  • door

De verbouwing gaat zeer voorspoedig! Alles is geverfd en we zijn al volop bezig met de inrichting. Mede dankzij alle giften en hulp wordt het weer een prachtige plek waar we heel blij mee zijn! Volg ons ook op Facebook of Instagram voor nog meer verbouwingsupdates.

Verbouwing

  • door

De verbouwing gaat enorm hard! Met man en macht wordt er gewerkt om er iets heel moois van te maken. Van de oude schuur is al niets meer terug te zien. Alle wandjes staan en de eerste ruimtes zijn gestuct. We zijn heel blij met deze snelle voortgang en hebben er nu al zin in om het totaalplaatje straks te zien.

Uitbreiding!

  • door

De verbouwing voor de uitbreiding van het Timohuis is gestart! Er is een tijdelijke keuken geplaatst in een portacabin in de tuin en de sloopfase direct achter de muur van de woonkamer is in volle gang. Nu nog een oude schuur, straks een prachtige woonkeuken, een kantoor, een wasruimte, bergruimte en natuurlijk twee extra appartementen om nog eens twee jonge moeders met hun kinderen op te kunnen vangen in het… Lees verder »Uitbreiding!

Loslaten

  • door

Daar gaan ze, moeder en dochter, klaar om uit te vliegen en zelfstandig te gaan wonen. We hebben er alle vertrouwen in en zijn trots op haar! We laten ze met een gerust hart los om binnenkort weer een nieuwe (aanstaande) moeder te omarmen.

Jaarverslag 2021

Het jaarverslag van het jaar 2021 staat op de website. In dit jaarverslag vindt u zowel een terugblik op het jaar 2021 met de financiële verantwoording, alsook een plan voor het jaar 2022 met daarin de uitbreiding. Klik hier voor het jaarverslag.