Diana

Mijn naam is Diana Blokland en ik ben getrouwd met Gijs. Wij hebben samen 4 kinderen en zijn inmiddels ook al zeer trotse opa en oma. Wij wonen als gezin naast het Timohuis en zijn samen met onze buren Gerben en Judith Vermoen de initiatiefnemers van dit project. 

Een droom

Onze gezamenlijke droom, de droom van Judith en mij was een bijzondere ontdekkingstocht waar we nog steeds met verbazing op terug kijken. Ik zie dan ook uit naar de dag dat we de eerste tienermoeders kunnen verwelkomen. Een klein stukje meelopen op hun levenspad zou het verschil kunnen maken.

Samen optrekken in het Timohuis

Door het opstarten van het Timohuis willen wij graag zorg dragen voor jonge moeders en hun kindje. We helpen graag om hun leven weer op te pakken en er opnieuw richting aan te geven. Belangrijk hierbij is een goed gehechte moeder-kind relatie, want waar liefde is, is levensgeluk. Door hieraan bij te dragen willen we het ongeboren kind een eerlijke kans geven en meebouwen aan de toekomst van de jonge moeder en haar kind. We willen een veilige plaats bieden, gedragen door veel harten en handen, een thuis zijn voor hen die dat nodig hebben.