Diana


Mijn naam is Diana Blokland en ik ben getrouwd met Gijs. Wij hebben samen 4 kinderen en zijn inmiddels ook al zeer trotse opa en omaWij wonen als gezin naast het Timohuis en zijn samen met onze buren Gerben en Judith Vermoen de initiatiefnemers van dit project. 

Een droom

Onze gezamenlijke droom, de droom van Judith en mij was een bijzondere ontdekkingstocht waar we nog steeds met verbazing op terug kijken. We zijn nu alweer enige tijd onderweg en zeggen nog steeds regelmatig tegen elkaar: ‘We zijn het nu echt aan het doen hé…’ Dan knijpen we elkaar nog maar eens in de arm met een hart vol dankbaarheid. Het is zeker niet vanzelf gegaan, maar de droom lijkt werkelijkheid te zijn geworden.  

Samen optrekken in het Timohuis

Door het werk in het Timohuis willen wij graag zorg dragen voor jonge moeders en hun kindje. We ondersteunen hen om hun leven weer op te pakken en er opnieuw richting aan te geven. Belangrijk hierbij is een goed gehechte moeder-kind relatie, want waar liefde is, is levensgeluk. Door hieraan bij te dragen willen we het ongeboren kind een eerlijke kans geven en meebouwen aan de toekomst van de jonge moeder en haar kind. We bieden een veilige plaats, gedragen door veel harten en handen, een tijdelijk thuis voor hen die dat nodig hebben.